publicaties

Op dit deel van de website vindt u partijen die onderzoek doen naar SMA of zich op een andere manier bezig houden met deze ziekte. Wij proberen u op deze manier van zoveel mogelijk achtergrondinformatie te voorzien en u te helpen meer kennis te werven van de erfelijke spierziekte SMA.

ionis pharmaceuticals

Ionis Pharmaceuticals is het toonaangevend biofarmaceutisch bedrijf in RNA gericht medicijnonderzoek en -ontwikkeling.
(Engelstalig)

Cure SMA

Cure SMA is gewijd aan de behandeling en genezing van spinale musculaire atrofie (SMA), de nummer een genetische oorzaak van de dood voor zuigelingen.

SMA Expertisecentrum

Het SMA Expertisecentrum in het UMC Utrecht staat onder leiding van dr. W.L. (Ludo) van der Pol. Het team is betrokken bij de zorg en het onderzoek naar SMA.

Stichting Hoop voor Emilia, Leerdam

Kvk-nummer: 67149758